top of page

Over Ons

WIE ZIJN WIJ

De geschiedenis van de kerk

Evangeliegemeente De Deur Bergen op Zoom is in 2019 gestart als pioniergemeente van De Deur Breda. De kerk begon, zoals iedere andere kerk in onze CFM fellowship, met één echtpaar: pastor Stevie en Patty Entong. De kerk startte met de eerste bijbelstudies en diensten in hun huiskamer. De kerk groeide snel naar een mooie stabiele groep, waardoor zij een hun diensten voort in het gebouw aan de Nobellaan 1.

 

God bleef enorm bewegen en de kerk groeide hard in aantallen waardoor er meer ruimte nodig was. Momenteel is de kerk gevestigd in de bovenverdieping van het pand aan de Nobellaan 23D. In februari 2023 zijn pastor Entong en zijn vrouw geroepen om de kerk in Antwerpen over te nemen, waarna Brian en Thirza Entong het werk in Bergen op Zoom in mei 2023 hebben overgenomen. Brian en Thirza waren tot die tijd onderdeel van en actief betrokken in Evangeliegemeente De Deur te Breda.

De kerk leeft!

We zijn een levende en bijbelgetrouwe kerk die bloeit met Gods liefde en genade! En welke een thuis biedt aan mensen van diverse culturen en leeftijden. Stap binnen in onze kerk en je zult meteen  het enthousiasme voelen.

 

Elke week komen we samen op zondag en woensdag om God te aanbidden en te leren uit Zijn woord. Onze diensten zijn gevuld met lofprijzing, krachtige aanbidding en praktische prediking, allemaal gebaseerd op de onwankelbare waarheid van de Bijbel.

Wat onze kerk echt speciaal maakt, is de culturen en leeftijden die je hier zult vinden. Mensen uit allerlei culturen en achtergronden voelen zich hier thuis. Het maakt niet uit waar je vandaan komt of wat je verhaal is, bij ons ben je welkom en gewaardeerd. Ook is de kerk gevuld met veel jonge maar ook oudere mensen. Het is een weerspiegeling van de eenheid in Christus die alle grenzen overschrijdt.

Wij zijn blij met wat God doet in onze stad en kerk! Mensen ervaren de kracht van God in hun leven en vertellen anderen erover. De boodschap van hoop en verandering verspreidt zich als een lopend vuurtje. Families, jongeren, ouderen - iedereen ontdekt hier een plek waar ze kunnen groeien in hun geloof en hun relatie met God kunnen verdiepen.

Het meest opmerkelijke is echter de transformatie die hier plaatsvindt. Elke week zien we hoe God levens verandert. Mensen worden bevrijd van verslavingen, genezen van pijn, hersteld in relaties en geïnspireerd om een leven te leiden dat God verheerlijkt. Het is een plek waar je getuige kunt zijn van wonderen en waar Gods liefde in actie is.

Stap binnenin een plek waar je de kracht van God kunt ervaren en waar levens elke week veranderd worden. We verwelkomen je met open armen!

IMG_2399.JPG
PASTOR BRIAN EN THIRZA
GELOOFSVERHALEN

Bekijk een van deze geloofsverhalen over hoe God levens kan veranderen:

bottom of page